tisdag 22 februari 2011

A gift from the heart

Tycker just nu om att embossa med en liten "kludd-stämpel" med embossingdynan och färgembossingpulver på kanterna av stämpelmotivet och/eller pappret bakom.
Det blir en fin effekt tycker jag.

Det som är en ny detalj för mig på detta kort är att jag har satt punchinella framför den lilla tagen. Jag hade punchinella hemma och tänkte sätta den som en detalj bakom mönsterpappret eller motivet, som jag har sett så många andra göra. Men jag tänkte om lite och gjorde på detta sätt istället.






Början på ett nytt kort?!

Tänkte jag att det här skulle bli....

Jag ville att det skulle vara ett 3D kort. Solen och molnet sitter med 3Dkuddar och staketet är en die som jag har klistrat fast och låtit den stå ut lite här och var.



måndag 14 februari 2011

Ett nytt kort! Äntligen!

Ja...ÄNTLIGEN har jag gjort ett nytt kort!

Och det tack vare min kära vän Carina som tog mig till en pysselträff i Enköping.
Har varit lite låg med pyssel sen min pappa dog. Jag kände att just den händelsen med sorg och begravning fick ta sin tid och ork.
Sen kom julen, nyår, ny termin på jobbet och vips så var vi inne i mitten av februari!
Tjoho vad fort tiden går! Och jag har en enorm längtan efter våren, värmen, knoppar och ännu längre och ljusare dagar. MEN en bra sak just nu är i allafall att det är ljust när jag slutar jobbet och hämtar killarna.

Här har ni ett av korten jag gjorde på träffen.
Det är inspirerat av den fantastiska kortmakerskan Camilla. Gå in till henne och finn en massa inspiration!

Det är ett skak kort med små små minikulor (eller vad det nu kallas för...)



söndag 13 februari 2011

Mitt nya pysselrum!

Vi är igång med lite olika renoveringar här hemma och nu är rum 1 klart. Mitt alleles egna pysselrum! Det är 1.7m * 1.3m stort.

HÄR kan ni klicka på länken om ni vill se fler bilder och texten som jag har skrivit till. Det är från Svenskscrapbookings forum.